طرح های عمرانی در زير زمين تهران
طرح های عمرانی در زير زمين تهران
ریيس كميسيون عمران شوراي شهر تهران درباره ماموريتهاي شهردار جديدي كه تا چند ماه آينده توسط شوراي شهر چهارم، انتخاب ميشود، گفت: يكي از اولويتهاي اصلي شهرداري تهران بايد استفاده از فضاهاي زيرسطحي براي كار و فعاليت و راهاندازي مراكز تفريحي و حملونقل باشد تا حداقل 20 درصد از جمعيت تهران در زير زمين به رتق و فتق امور خود بپردازند تا فضاي روي سطح آزاد شود.
حمزه شكيب در اين زمينه گفت: همچون طرح تفصیلی شهر تهران که تکلیف کل عرصه شهر را مشخص کرده است، باید برای متر به متر فضاهای زیرسطحی نیز طرح تفصیلی ویژهای تدوین شود و مبنای عملکرد آینده حوزه معاونت فنی و عمرانی قرار بگیرد.
شكيب ضمن تقدير از برخي پروژههاي شهرداري در دوره فعلي، عملکرد شهرداری تهران در پروژههای منطقهای را نامطلوب توصیف کرد و افزود: برخی از پروژههای مناطق اصلا ضرورتی برای اجرا ندارند که از آن نمونه میتوان به ساخت جداول حاشیه خیابان اشاره کرد؛ یا اینکه برخی از میادین مدام دستخوش تغییر میشوند و این طور به نظر میرسد که مناطق بیش از اینکه به دنبال عمران باشند، به دنبال کار تعریف کردن برای برخی افراد است.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر تهران اذعان کرد که در پروژههای منطقهای، هزینههای بسیار بالاتری در شمال شهر صورت گرفته و اگر مقایسه آماری دقیقی انجام شود، خواهیم دید که توسعه جنوب شهر به همان نسبت محقق نشده است و هنوز هم تفاوت فاحشی میان شمال و جنوب شهر وجود دارد و به نقطه مطلوبی که یک ناظر بیطرف، این تفاوت را حس نکند، نرسیدهایم.
شکیب البته به این نکته هم اشاره کرد که برخی از پروژههای بزرگراهی نظیر بزرگراه امام علی(ع) از دل مناطق جنوبی و کم برخوردار عبور میکند، اما اعتقاد دارد که این بزرگراه جزو پروژههای فرامنطقهای محسوب میشود و حساب آن از عملکرد شهرداری در سطح پروژه های منطقهای جداست.