تلفن سایت

ضوابط مند کردن نماهای ساختمانی در تهران

تاریخ ۶ اسفند ۱۳۹۱

ضوابط مند کردن نماهای ساختمانی در تهران
«ممنوعيت كاربرد نماهای فراماسونری و مسلك‌های غيردينی در نمای ساختمان‌ها از سال آينده»
گروه كارخانه‌هاي توليدي نورد آلومينيوم (سهامي عام) به‌عنوان يكي از بزرگ‌ترين كارخانه‌های توليدكننده محصولات آلومينيومي در خاورميانه مي‌باشد، اين گروه در سال 1385 پس از بررسی های فراوان و انجام سرمايه‌گذاری سنگين اقدام به توليد ورق‌هاي كامپوزيت جهت نمای ساختمان نموده است.

مصرف ورق‌هاي كامپوزيت آلومينيومي در تمام كشورهاي جهان به‌عنوان نماي ساختمان به دليل مزاياي فوق‌العاده آن به صورت امري رايج در آمده؛ به‌طوري كه توليدكنندگان اين محصولات در رقابت تنگاتنگ با يكديگر مي‌باشند. (و هر روز شاهد نوآوري در اين زمينه مي‌باشيم).
مصرف ورق‌هاي كامپوزيتي آلومينيوم از سال 1380 در كشور به دليل دوام، سبك بودن سازه و ايمني در مقابل زلزله توسط كارشناسان و صاحب‌نظران عرصه ساختمان توصيه گرديده است كه در مقايسه با سنگ، شيشه و آجر از ايمني بسيار بالايي برخوردار بوده و در مقابل سرما و گرما به علت عايق بودن مانع از اتلاف انرژي مي‌گردد. متاسفانه در تصميم اخذ شده توسط آن شوراي محترم هيچ نماينده‌اي از توليدكنندگان اين محصول كه به طور كامل هم بومي شده است، دخالت داده نشده و به اين جهت مي‌توان گفت كه در تصميم اخذ شده تمامي جوانب ديده نشده است. ممنوع نمودن ورق‌هاي كامپوزيتي براي مصارف كاربري‌هاي مسكوني و ايجاد تعرفه 10 درصدي براي اين ورق، يك اقدام غيركارشناسي بوده و باعث محروم شدن جامعه از مزاياي فوق مي‌گردد. از طرف ديگر در صورت بروز حوادث احتمالي باعث افزايش تلفات جاني با ضرايب چند برابري مي‌گردد كه متاسفانه توسط پيشنهاددهندگان طرح، اين مزايا اصلا ديده نشده است. در ماده يك طرح پيشنهادي آن شورا بر استفاده از مصالح بومي تاكيد شده است. جهت روشن شدن اذهان آن شوراي محترم خاطرنشان مي‌گردد كه هم‌اكنون توليد ورق‌هاي كامپوزيتی كاملا بومي شده و در چرخه توليد تا نصب، ده‌ها هزار نفر مشغول كار مي‌باشند و صنايع مختلف آلومينيومي، پتروشيمي، رنگ، چسب و... درگير توليد اين محصول مي‌باشند. بديهی است كه در صورت تصويب طرح آن شورای محترم عملا سبب بيكاری خيل عظيمي از نيروی شاغل در اين بخش خواهد گرديد. هم‌اكنون در حدود بيست واحد توليدي مستقيما درگير توليد محصولات كامپوزيت می باشند. در خاتمه از رياست و اعضای محترم شوراي اسلامي شهر تهران و به‌خصوص شهردار محترم تهران استدعا دارد تا ضمن توجه به نكات فوق در جهت حمايت از مصالح مناسب و بادوام و منطبق با شرايط كشور و همچنين حمايت از صنايع داخلی و اشتغال، نسبت به تجديدنظر در مفاد طرح پيشنهادی اقدام لازم به عمل آيد.


نظر بدهید:

پایتخت ایران چه شهری است؟
telegram
طراحی سایت با طراحی سایت توسط آتی سایت