نکات آموزشی شیت بندی
نکات آموزشی شیتبندی
رنگبندیشیت
ترکیب رنگی شیت های ارائه،افکت ها، نوع چیدمان عکسها در شیت و … یک امر کاملا سلیقه ایست که به تجربه طراح شیت هم بسیار وابسته است.
همیشه برای گرفتن ایده های خاص باید عکس ها و نمونه کارهای متفاوت دید تا با یک جمع بندی کلی از دیده ها یک اثر خاص در زمینه ی معماری خلق کنیم . بزرگان معماری بر اینن باورند یک معمار خوب ابتدا باید یک بیننده ی خوب باشد به این صورت که ابتدا در هر زمینه ای که میخواهید کار کنید نمونه عکس هایی ببینید سپس با جمع بندی انتقادات و تمجدیدات از دیده ها یک اثر متفاوت، خاص، جذاب و چشم نواز خلق کنید .
این خلق ایده ها میتواند برای طراحی یک مکان خاص یا ارائه مدارک بر روی شیت و … باشد .
هر موضوعی که در ذهن دارید سعی کنید فقط و فقط عکس های مربوط به آن موضوع را ببینید چون با این کار به موضوعی که شاید ناخودآگاه به ذهنتان آمده احترام گذاشته اید و کاری که در نهایت طراحی میکنید یک حس رضایتمندی کامل را به شما القا میکند .
- بهتره رنگ شیت هایی که انتخاب می کنید خنثی باشه مثلا کرم یا خاکستری روشن …. چون پر کردنش راحت تره و جاهای خالی کمتر توی چشم می زنند .
- میتوان شیت را سیاه و سفید یا رنگی طراحی کرد.
- در یک شیت بندی باید تمام اجزا خوانا باشند .این بدان معناست که اطلاعات فنی شیت را نباید به خاطر گرافیک شیت ، رنگهای زیادی اجزا مختلف شیت ، کم بودن فضای شیتی که استفاده میکنیم دچار ابهام کنیم . به عنوان مثال یک نمای فنی باید نمای معماری باشد تا صفحه پر از درختها و آسمان رنگی ، و نباید نیمی از پلان داخل نیمی از پرسپکتیو شود . فقط به خاطر اینکه از لحاظ گرافیک زیبا شود و اطلاعات معماری از بین برود .
- شیت بندی خود به معنی پرزانته کار است و تنها در ده درصد کل شیتی که شیت بندی میکنیم از رنگ استفاده گردد .رنگ کردن به معنی شیت بندی نیست . در حقیقت یک شیت فنی و اصولی کم رنگ میشود تا وقت کمتری را بگیرد و تنها با شیت بندی اصولی که خود نوعی گرافیک به وجود می آورد طراحی می شود که کمتر نیاز به رنگ باشد.
- همزمان با جایگذاری اجزای شیت ، از رنگ استفاده نکنید. این کار باعث میشود تا شیت بندی را نابود کنید ، اول کل اجزای شیت را با هم جایگذاری کنید و سپس تصمیم بگیرید که با کمترین میزان رنگ ، چگونه شیت را زیباتر کنید ، بدین گونه ، گاهی فقط رنگ در یک قسمت شیت بندی کافی است .
- استفاده از ترکیب رنگ سنگین .. مثل سیاه و قرمز یا سیاه و قهوه ای یا سیاه و آبی تیره موجب بالا بردن سطح کار از لحاظ زمینه و گرافیک کار میشه.
در نهایت ترکیب رنگی شیت های ارائه ،افکت ها ، نوع چیدمان عکسها در شیت و … یک امر کاملا سلیقه ایست که به تجربه طراح شیت هم بسیار وابسته است. همیشه برای گرفتن ایده های خاص باید عکس ها و نمونه کارهای متفاوت دید تا با یک جمع بندی کلی از دیده ها یک اثر خاص در زمینه ی معماری خلق کنیم.