علیرضا علیپور مجری طرح با بیان اینکه رنگهای تولید شده به مرحله تجاری سازی رسیده است، افزود: در این تحقیقات موفق به تولید نانورنگهای پلیمری مرئی و نامرئی شدیم. وی با بیان اینکه نانورنگهای تولید شده به عنوان عایق به کار می رود، اظهار داشت: از مهمترین مزایای پوششهای تولید شده می توان به ضد UV (اشعه ماورا بنفش)، آنتی باکتریال، مقاوم در برای یخ زدگی و انعطاف پذیری تا دمای 180 درجه سانتیگراد اشاره کرد.
علیپور با بیان اینکه این رنگها قابل اعمال در محیط داخلی کولر است، یادآور شد: استفاده از این پوششها موجب خنک تر شدن محیط کولر به میزان 20 درجه سانتیگراد ضمن آنکه محیط داخلی خانه را نیز به میزان 7 درجه سانتیگراد خنک تر می شود از این رو موجب کاهش میزان مصرف انرژی می شود. علاوه بر این موجب کاهش مصرف آب در کولرها می شود.
مجری طرح، با بیان اینکه در این پوششها از نانوذرات تیتانیوم استفاده شده است، خاطر نشان کرد: نتایج تستهای کنترل کیفیت بر روی نانو رنگهای تولید شده نشان داد که رنگهای تولید شده مشابه نانو رنگهای خارجی است ضمن آنکه یک دهم درجه اختلاف دما بیشتر از نمونه های خارجی است. وی در این باره توضیح داد: رنگهای تولید شده در کشور به عنوان عایق به کار می رود و در مقایسه با نمونه های خارجی قادر است سرما و گرما را در محیط نگهدارد.
علیپور با بیان اینکه این پوششها در دو نوع مرئی و نامرئی تولید شده است، یادآورشد: نانو پوششهای نامرئی فاقد رنگدانه هستند ولی نانو رنگهای مرئی در انواع رنگها قابل تولید هستند. وی از دریافت تاییدیه برای این پوشش خبر داد و اضافه کرد: این طرح موفق شده است که تاییدیه هایی از پژوهشگاه صنعت رنگ، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت آب و فاضلاب استان یزد دریافت کند.