قرارداد پیمانکاری اجرای اسکلت بتنی(دستمزدی)
تاریخ : ............................
شماره : ...........................
بسمه تعالی
قرارداد پیمانکاری اجرای اسکلت بتنی(دستمزدی)
این قرارداد به همراه شرایط عمومی، شرایط خصوصی و دیگر اسناد و مدارک منضم به آن که مجموعاً قرارداد واحد محسوب و غیر قابل تفکیک است بین آقای ....................... بعنوان کارفرما از یک طرف و آقای .................. فرزند................. به شماره شناسنامه............... و کد ملی ................... به آدرس : ...................................... به شماره تلفن : ........................................... بعنوان پیمانکار از طرف دیگر به شرح مواد زیر منعقد گردید و مفاد آن برای طرفین لازمالاجراست.
ماده یک- موضوع پیمان:
موضوع پیمان عبارت است از اجرای کامل اسکلت بتنی (دستمزدی) شامل برش و خم آرماتور توسط دستگاه، آرماتوربندی - قالب بندی وبتن ریزی ستونها وسقفها ، تجهیز کارگاه و جهت انجام عملیات اجرایی اسکلت بتنی به متراژ تقریبی .................................متر مربع طبق نقشه های سازه
ماده دو- مشخصات فنی :
- ساخت بتن برای بتن ریزی ستونهایی که پمپ و دکل جوابگوی آن نباشد به عهده پیمانکار می باشد
- بتن آماده برای بتن ریزی سقفها به عهده کارفرما می باشد
- اجرای سقف باتیرچه و یونولیت می باشد
- تامین پمپ به عهده کارفرما می باشد
- عملیات و تجهیزات مورد نیاز جهت نگهداری بتن و نیز نهگداری بتن به عهده پیمانکار می باشد
- تهیه سیم آرماتور بندی به عهده کارفرما میباشد
ماده سه- مبلغ قرارداد:
مبلغ کل خالص قرارداد ................................. ریال (....................................... ریال) بر اساس متر مربع زیر بنا حدودا"....................متر مربع از قرار هر متر مربع.............................. ریال (.........................هزار ريال) در نظر گرفته شده است .
ماده چهار- نحوة پرداخت:
4-1) 5 درصد مبلغ قرارداد .............................. ریال ( ........................... ریال) در قبال اخذ ضمانت نامه به پیمانکار پرداخت می گردد.
4-2) صورت وضعیت ها بصورت ماهانه توسط پیمانکار به کارفرما ارائه شده وپس از تائید توسط نماینده کارفرما در محل کارگاه (به فاصله پانزده روز پس از تحویل صورت وضیعت) به دفتر مرکزی ارسال گردیده و بعد از بررسی در صورت تائید قابل پرداخت می باشد.
4-3) کلیه پرداخت ها به پیمانکار پس از کسر ده درصد به عنوان حسن انجام کار و نیز درصدی که بابت پیش پرداخت کسر می شوددر وجه پیمانکار قابل پرداخت خواهد بود که 10% مذکورپس از سپری شدن مدت زمان قرارداد و تحویل قطعی کار از پیمانکار به وی مسترد خواهد شد و کسر کل مبلغ پیش پرداخت از سوی کارفرما طوری برنامه ریزی می گردد که متناسب با صورت وضعیت های ارسالی از سوی پیمانکار مستهلک گردد .
ماده پنج- مدت قرارداد و برنامه زمانبندی:
زمان اجرای پیمان از تاریخ تحویل پروژه(................................) حداکثر نه ماه به مدت 270 روز میباشد که جدول زمانبندی توسط پیمانکار ارائه و در صورت توافق مورد تصویب کارفرما قرار خواهد گرفت.
در صورت قصور پیمانکار و به تعویق افتادن کار و زمان پروژه پیمانکار مکلف است به ازای هر روز تأخیر مبلغ 1,000,000 ریال بعنوان جریمه پرداخت نماید مبلغ جریمه از مطالبات پیمانکار کسر خواهد شد.
· پیمانکار موظف است پس از امضاء قرارداد و تحویل نقشه ها لیست مصالح مورد نیاز خود را طبق ارائه یک برنامه زمانبندی تهیه کرده و در اختیار کارفرما قرار دهد.
· در صورت تعطیلی کارگاه به دلیل حوادث غیرمترقبه ایام تعطیلی به زمان قرارداد افزوده میشود.
ماده شش- نحوه تهیه مصالح:
· پیمانکار موظف است از مصالح بطور بهینه استفاده نماید و در حفظ و صرفهجوئی مصالح بکوشد. در صورت تخریب و پرت مصالح بر اثر سهلانگاری پیمانکار، کارفرما هزینه مصالح یاد شده بعلاوه هزینه حمل آن را تا پای کار از حساب پیمانکار کسر خواهد کرد.
· در صورتی که قسمتی از کار به نحو مناسبی اجرا نگردد و بنا به تشخیص کارفرما لازم گردد قسمتی از کار تخریب و بازسازی شود، هزینه مصالح بعلاوه حمل آن از حساب پیمانکار کسر خواهد شد.
· در صورتی که تخریب و بازسازی محلی بنا به تغییر نقشه یا تغییر سلیقه کارفرما (نه براثر بیکیفیت بودن کار) انجام گردد، هزینه اجرای دوباره آن قسمت با توافق پیمانکار و کارفرما محاسبه و به پیمانکار پرداخت میگردد.(به نسبت تغییرات بعمل آمده در نقشه ها به مدت زمان قرارداد با توافق طرفین افزوده می شود . )
· مسئولیت نگهداری مصالح و محتویات کارگاه بعهده پیمانکار میباشد و پیمانکار مکلف به نگهداری مصالح تحویلی و برقراری سیستم انبار و معرفی انباردار به کارفرما میباشد.
ماده هفت- نقشههای ساختمان:
· پیمانکار موظف است کلیه قسمتهای اسکلت را مطابق نقشههای مصوب و مطابق نظر دستگاه نظارت اجرا نماید در صورتی که تغییر و یا اصلاحی در نقشهها لازم باشد باید به تأیید کارفرما برسد.
· مسئولیت کلیه عملیات اجرایی به عهده پیمانکار بوده و نظارت کارفرما از مسئولیت پیمانکار نمی کاهد
ماده هشت- ایمنی در کارگاه:
· پیمانکار متعهد است نیروهای خود را موظف به استفاده از وسایل ایمنی طبق قوانین اداره کار نموده و همچنین جهت پیشگیری از هر گونه حادثه کلیه موارد ایمنی را رعایت نماید. بدیهی است مسئوولیت هر گونه حادثهای که برای کارکنان پیمانکار و هر شخص ثالث دیگری در جریان عملیات موضوع قرارداد رخ دهد، بعهده پیمانکار بوده و کسب رضایت از شاکیان و پاسخگویی به مراجع قضایی بعهده وی میباشد و کارفرما هیچ مسئوولیتی را در این موارد نخواهد داشت.
· کارفرما می بایست به منظور احتیاط بیشتر و شعار اول ایمنی بعد کار بستر کار را با داربست گزاری و حفاظ گزاری ایمن نماید، در هر سه طبقه
· کارفرما موظف است که ساختمان را تا اتمام مدت قرارداد از نوع بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارگران به هزینه خود بیمه نماید. بیمه کارفرما از مسئولیت پیمانکار نسبت به مسئولیت خویش نمیکاهد.
· تهیه کلیه وسایل ایمنی کار کارگران، کلاه، کفش، کمربند ایمنی، دستکش ایمنی و غیره ... بر عهده پیمانکار می باشد .
· ماده نه- ابزار آلات ، تجهیزات و جرثقیل :
· تهیه کلیه ابزارآلات ، سیم آرماتور بندی ، لوازم وامکانات رفاهی کارگران و پرسنل پیمانکار از قبیل متر، تابلو برق کارگاه، بالابرو..... بر عهدة پیمانکار میباشد .
· آب ، برق ، گاز و تاورکرین به عهده کارفرما می باشد.
ماده ده- موارد خلع پیمانکار:
· در صورتی که کار پیمانکار مطابق نقشه و برنامه زمانبندی پیش نرود پیمانکار از کار خلع شده و پیمانکار دیگری تعیین خواهد شد.
· در صورتی که پیمانکار نتواند از عهدة اجرای بخشی از کار برآید، کارفرما رأساً اقدام نموده و ضمن انتخاب پیمانکار جزء هزینههای انجام شده بعلاوه 15% بالاسری را از مطالبات پیمانکار کسر خواهد نمود.
ماده یازده- دیون پیمانکار:
· پیمانکار موظف است کلیه دیون خود نسبت به کارگران و مقاطعهکاران خود را ادا نماید. در صورت عدم اقدام، کارفرما اجازه دارد که از محل مطالبات پیمانکار نسبت به پرداخت دیون، اقدام نماید.
· لازم به ذکر است که در صورت عدم انجام مورد فوق توسط کارفرما، مسئولیت پیمانکار در قبال دیون خود به جای خویش باقی است.
ماده دوازه- واگذاری قرارداد:
پیمانکار حق واگذاری کل پیمان و یا بخش اعظم آن را به دیگری ندارد، انتخاب مقاطعهکار طبق روال عرف حق طبیعی پیمانکار میباشد.
تبصره1: چنانچه پیمانکار پیمان را به شخص دیگری واگذار کند، کارفرما بدون مراجعه به محاکم قضائی حق فسخ قرارداد را دارد. در این مورد پیمانکار حق هر گونه اعتراض را از خود سلب مینماید.
ماده سیزده- کسورات پرداخت:
· پیمانکار و کارفرما در موقع عقد پیمان از نوسانات بازار مطلع بوده و همچنین از قیمت و دستمزد پرسنل کارگاه اطلاع داشته، لذا بعد از انعقاد قرارداد به هیچ وجه به مبلغ پیمان ضریب افزایش و یا کاهش تعلق نمیگیرد.
· از هر صورت وضعیت مبلغ 10% بعنوان حسن انجام کار کسر خواهد شد.
· مبلغ پیش پرداخت متناسب با میزان صورت وضعیت، از مبالغ پرداختی به پیمانکار مستهلک می گردد .
ماده چهارده- کیفیت کار و مقررات ملی ساختمان:
پیمانکار موظف است کلیه مقررات ملی ساختمان را رعایت نماید همچنین مرجع کنترل کیفیت کار نشریه شماره 55 سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور «مشخصات فنی عمومی کارهای ساختمانی» و مقررات ملی ساختمان میباشد. در صورتی که کارفرما لازم بداند که برخی از موارد رعایت نگردد مسئولیتی متوجه پیمانکار نخواهد بود.
ماده پانزده- نظارت بر اجرا:
نظارت بر اجرای تعهدات پیمانکار بر عهدة مهندسین مشاور یا دستگاه نظارتی که از سوی کارفرما اعلام میشود صورت میگیرد. هزینه تست و انجام آزمایشات بر عهده کارفرما می باشد .
ماده شانزده- محل اجرای کار:
محل اجرای کار واقع در ................................................................ میباشد که به رؤیت پیمانکار رسیده و از موقعیت و وضعیت آن آگاهی کامل دارد.
ماده هفده- اسناد پیمان:
این قرارداد شامل ضمائم به شرح ذیل می باشد :
17-1) استعلام بهاء
17-2) کلیه دستورکارهای اولیه و دستورکارهای بعدی که به پیمانکار ابلاغ خواهد شد .
17-3) کلیه صورتجلسات با پیمانکار .
17-4) کلیه مکاتبات که به طور اقتضائی با پیمانکار انجام خواهد شد .
17-5) مشخصات فنی عمومی، خصوصی و نقشه ها .
17-6) شرایط عمومی پیمان .
17-7) بر اساس فصل مشترک با پیمانکاران قبلی اقدام خواهد شد.
ماده هجده- حل اختلاف:
در صورت بروز هر گونه اختلاف که رفع آن مورد توافق طرفین و یا مرجع مرضی الطرفین قرار نگرفت موضوع براساس بند ج مادة 53 شرایط عمومی پیمان و تبصره یک ذیل آن به هیات حل اختلاف( به صورت نمایندگانی از دو طرف) به تعاونی مربوطه ارجاع می شود و نظر ایشان برای طرفین لازم الاجراست .
ماده نوزده- موارد فسخ پیمان: