روش اجرای ساختمان (پیاده سازی نقشه ها و گچ ریزی)
پیاده سازی نقشه ها و گچ ریزی
معمولاً این کاراز طریق روش آفست و5-4- 3 در کارهای کوچک و بزرگ و یا از طریق دوربین در کارهای بزرگ صورت می گیرد. در این حالت نقاط مبنایی را تعیین نموده با میلگردهایی به طول 30سانتی متر که با بتن در نقاط مبنا تثبیت گردیده و استفاده از ریسمان حریم فنداسیون ها و خطوط مربوط به نوارهای دور پی گچ ریزی می شود.
نکته:
فردی که گچ ریزی می کند باید طوری حرکت کند که دست آن کمترین فاصله ممکن را با زمین داشته باشد و به صورت عقب عقب حرکت کند و گچ را روی ریسمان بریزد. (هنگام حرکت رو به جلو دید باز است و ریختن گچ دقیق انجام نمی شود ولی در حرکت رو به عقب دامنه دید محدود بوده و پاشیدن گچ روی ریسمان دقیق تر است).
نوار گچ ریخته شده باید به عرض 4-3 سانتی متر ریخته شود و سپس آب با فشار کم روی آن بریزید تا گچ بگیرد پس از گیرش نواری از ملات گچ سفت شده وجود دارد که تحت عوامل جوی خراب نمی شود. در نهایت ابعاد گچ ریزی را حتماً چک کنید تا اشتباه نباشد و فنداسیون به درستی اجرا شود.
پس از گچ ریزی عملیات خاکبرداری فنداسیون را انجام می دهیم.
حالت (1): می توان خاکبرداری را تا زیر فنداسیون انجام داده و سپس پستی و بلندی ها را با هم تسطیح نمود (رگلاژ کردن).
حالت (2): می توان خاکبرداری را تا زیر فونداسیون انجام داده و سپس به جای رگلاژ کردن خاکبرداری را تا پست ترین نقطه انجام داد (روش آسان تر) در نهایت ممکن است خاکبرداری 10 سانتی متر حدوداً بیشتر انجام شود و تنها تأثیری که دارد این است که ارتفاع ستونهای level اول مقداری بیشتر می شود.